Echipamente de protectie.
Protectia individuala de zi cu zi a angajatilor este cel mai important aspect, fie ca sunteti pe santier sau in laborator pericolele sunt prezente. Solutia sunt echipamentele de protectie - va invitam sa alegeti din oferta noastra produsele care sunt pretabile activitatii Dvs. Va propunem o gama foarte larga de echipamente de protectie - salopete, combinezoane, casti de protectie, manusi de protectie, bocanci, ghete, cizme, masti, antifoane, incaltaminte de protectie, imbracaminte de protectie - toate pentru a asigura protectia Dvs.
Absorbanti industriali
Distribuim la nivel national cea mai larga gama de produse destinate prevenirii contaminarii mediului, produse ai celor mai mari furnizori europeni. Oferta noastra contine peste 800 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimica, industria alimentara, industria petroliera, a gazelor naturale, sanatate si mediu. Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substante chimice, combustibili, lubrifianti, oferim solutii pentru orice domeniu. Baraje absorbante, lavete absorbante, granule cu absorbtie ridicata, absorbanti ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de interventie rapida si preventie.
Transportul produselor comandate este GRATUIT pentru comenzi de minim 300 RON, pentru ca stim cat de importanta este livrarea la timp a produselor noastre, de aceea indiferent de locatia Dvs, produsele comandate vor ajunge in cel mai scurt timp.

Personalizati-va echipamentele de protectie a muncii cu logo-ul si numele companiei Dvs, la noi este GRATUIT, astfel beneficiati de reclama fara nici un cost suplimentar.

Furnizorii nostrii:
Colaboram si beneficiem de sprijinul celor mai mari producatori de echipamente de protectie a muncii si absorbanti industriali, a caror produse va invitam sa le achizitionati de pe site-ul nostru. Cand spunem cei mai mari mentionam 3M, PORTWEST, CERVA, SIRSAFETY, DASSY, RSG, TEMPEX, JSP, AIRBANK, LUBETECH, TILSATEC, MOLINEL, CANIS, DRAGER, EURONOVA etc.

Serviciile noastre:
Consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru alegerea produselor care se potrivesc domeniului Dvs de activitate, profesionisti care se vor ocupa de comanda Dvs de la primul telefon sau email pana la livrarea propriu-zisa.