0
0
-46%

Gard mobil organizare santier cu suport beton si cleme de prindere

Cod produs: MOBILT

Producător: Salvada

420,07 Lei (-46%) 224,91 Lei

Fara TVA: 189,00 Lei

Opinia clientilor:

7 opinii
Disponibilitate: 7 zile
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 30

Gard mobil organizare santier cu suport de beton si 2 bucati cleme de rigidizare 

Setul este compus din gard metalic + suport beton + 2 bucati cleme de rigidizare + si livrarea la adresa Dvs! Doar 10,2 EUR/ml.

Utilizat pentru delimitarea temporara a zonelor de constructii, parcari etc. Pretabil si pentru delimitarea diferitelor zone ale santierului sau pentru delimitarea fata de spatiul public a santierului.  

Combinat cu plase de protectie opace de culoare verde sau neagra asigura si o protectie vizuala a zonelor de constructii.

Este un element al sistemului de împrejmuire de construcție, care este utilizat pentru securizarea șantierului și a altor spații cu acces limitat, unde nu este posibilă sau necesară crearea unei infrastructuri de împrejmuire permanentă. Panourile AZ-1 L pot fi combinate cu toate tipurile de travee ajurate temporare și trave complete care sunt disponibile în oferta noastră.

Spațiul AZ-1 L este alcătuit dintr-un cadru tubular dreptunghiular cu plasă de oțel. Diferă de alte intervale temporare în parametrii tehnici ai componentelor sale, care sunt incluși în specificația tehnică.

De asemenea se pot utiliza pentru delimitarea zonelor in cadrul concertelor sau evenimentelor artisice, evenimentelor sportive, concerte in aer liber ce trebuie delimitate si securizate.

Tub de otel de calitate superioara realizat din material cu grosimea minima a peretelui de 1,5 mm in tubulatura, gratar si tuburi sudate in interiorul cadrului, fara margini ascutite sau fire proeminente si alte accesorii extinse.

Detalii tehnice:

- otel galvanizat.

- dimensiune: 350 x h 200 cm.

- diametru fire: 3,5 mm.

- dimensiuni ochiuri: 10 x 25 cm.

- diametru teava: 40 mm.

- pretul afisat include panoul de gard, suportul de beton, 2 buc cleme de prindere si transportul la Dvs.

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie