0
0

Lavete absorbante substante chimice - Standard

Cod produs: CPH 5040

Producător: Happy End

708,05 Lei

Fara TVA: 595,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 7 zile

Lavete absorbante substante chimice - Standard - 113 litri capacitate absorbtie.

Lavete absorbante substante chimice, model Standard - absorb aproape orice tip de substante chimice, de la cele mai inofensive pana la cele mai periculoase. Rezistență maximă la rupere datorita modului in care sunt fabricate. Ele sunt concepute pentru a absorbi și reține toate substantele chimice. 
Capacitate absorbtie foarte mare aproximativ 100% din capacitatea lavetei. Ondulate pentru a sporii viteza de absorbtie, păstrând astfel bancul de lucru si mediul inconjurator curat si nepoluat.

Datorită volumului intern mare al țesăturii și suprafeței mari a microfibrelor, aceste lavete au o capacitate mare de absorbție.

Un absorbent cu rezistență medie este o țesătură cu o greutate și o grosime medie. Asigură o absorbție suficientă a lichidelor scurse. Îl poți folosi foarte bine pentru curățare sau prevenire în operațiuni în care există scurgeri regulate de substanțe periculoase.

Lavetele sunt potrivite în special pentru picături minore de zi cu zi, de exemplu în timpul lucrărilor de întreținere, curățare sau scurgeri ale echipamentelor. Excelent pentru utilizare pe termen lung.

Absorbanții pentru substante chimice sunt utilizate pentru absorbția celor mai agresive lichide, inclusiv acizi, hidroxizi sau lichide necunoscute. Acestea permit curățarea lor ușoară, rapidă și sigură. Sunt potrivite în special pentru operațiuni chimice și oriunde sunt manipulate substanțe chimice periculoase și agresive.

Utilizarea acestor absorbanți vă va asigura:
curatenie si ordine la locul de munca.
securitate mai mare a locului de muncă.
îndeplinirea cerințelor legislației privind protecția mediului.

Dimensiuni lavete: 40 x 50cm
Capacitate de absorbtie: 113 litri/cutie
Material lavete: polipropilena

Cantitate 100 buc/cutie.
Pretul este pentru 100 buc.

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie