Lichide de foraj Impact Fluids

Lichide de foraj Impact Fluids

Lichide de foraj Impact Fluids

Disponibilitate:In afara stocului
0,00LEI
Cod produs: IMPACT FLUIDS
Preturile afisate nu contin TVA.

Descriere

Fluide de foraj

 

1. STAR SAND SEALTM - este un aditiv de foraj furnizat sub forma fina sau aspra pentru contracararea pierderilor de lichid de foraj in infiltratiile formatiunilor de roca, astfel facilitandu-se forarea in zone nisipoase si formatiuni fracturate. Este foarte eficient in izolarea formatiunilor chiar si la diferente mari de presiune si poate fi indepartat la diferente relativ mici de presiune fara sa afecteze formatiunea de roca forata.
STAR SAND SEALTM FINE & COARSE este prietenos cu mediu, non-toxic si este aprobat pentru a fi utilizat pe intreg teritoriul Marii Britanii, si UE. 

Proprietati fizice si chimice:
► densitate: fin: 530 kg/m3
                  aspru: 450kg/m3
► pH (1% Solution): 6.0-7.0

2.STAR HIB S ™ este un inhibitor de șist organic sub forma solida. Acesta este conceput pentru a oferi o inhibare de șist pentru fluide pe baza de apa (WBM) în formațiuni care conțin argile, cum ar fi umflarea smectitelor și stratul mixt illite / smectite.StAR HIB S ™ poate fi utilizat într-o WBM inhibitor în locul sărurilor convenționale, cum ar fi KCI. Caracteristica cheie Star HIB S ™ este că acesta este un solid sub formă de pulbere.

3. STAR SEAL 4000TM este conceput pentru a sigila zonele de nisip și pietriș cu permeabilitate ridicată pentru a menține circulația fluidului de foraj. Este capabil de a rezista la presiuni de până la 4000psi.

4. FLC2000® este un aditiv ultra usor care protejează formatiunea prin minimizarea patrunderii fluidului în pori și microfracturi. Un sigiliu cu permeabilitate redusă limitează transmiterea presiunii de sondă destabilizatoare în formatiune. Această bariera de presiune "minimizeaza eficient defalcarea formatiunii și previne fracturile sa se propage.

5. STAR HIB PLUS™ -  este conceput pentru a oferi un grad ridicat de inhibare de șist la WBM în formațiuni care conțin argile, smectite și stratul mixt illite / smectite. Caracteristica cheie Star HIB PLUS ™ este că, acesta nu are nevoie de KCl sau alte săruri pentru a da un nivel excelent de inhibare șist.

* pretul afisat nu este pretul efectiv al produsului, pentru un pret exact contactati departamentul vanzari

 

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: