0
0

Masa de sudat seria InoxPlus - 1000 x 1000 mm

Cod produs: INXPLUS100100

Producător: GPPH

25.656,40 Lei

Fara TVA: 21.560,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 15 zile

Masa de sudat pentru fixarea elementelor ce urmaza a fi sudate. Dimensiune masa 1000 x 1000 mm, seria ECO.

Se pot folosi oriunde este nevoie de precizie în timpul sudării. De exemplu, o puteți utiliza pentru sudarea manuală sau robotizată. Ca urmare, construcțiile dvs. vor fi în sfârșit realizate cu precizie,fără corecții inutile!
De asemenea, asigură o muncă ergonomică și rapidă, menținând în același timp precizia și repetabilitatea structurilor. Toate mesele sunt disponibile cu picioare standard sau cu picioare pe roți - alegerea vă aparține!

Mesele de sudură inoxidabile din seria InoxPlus sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate 1.4301,care se caracterizează printr-o conductivitate electrică mai bună decât cea a oțelului obișnuit -rezistența electrică la temperatura de 20°C = 0,73 (Ω mm²)/m. Le puteți utiliza acolo unde estenecesară sudarea precisă a oțelului inoxidabil.

Mesele de sudură inoxidabile se caracterizează printr-o calitate ridicată a execuției și rezistențăla uzură. Acestea sunt fabricate din oțel inoxidabil cu un conținut ridicat de crom, ceea ce leconferă durabilitate și rezistență la coroziune. De asemenea asigură faptul că nu există nicio teamă că fierul va precipita și că se vor forma pete de coroziune în timpul sudării structurilor din oțel inoxidabil.
Acestea asigură o muncă ergonomică și eficientă, menținând în același timp calitatearidicată și repetabilitatea structurilor executate.

În plus, seria de mese InoxPlus este disponibilă și în varianta cu picioare Standard sau pe roți - masa respectivă poate fi perfect adaptată nevoilor dumneavoastră.

Detalii tehnice: 
Dimensiune masa: 1000 x 1000 mm.
Toleranta de paneitate pe suprafata de lucru:  ±0,3 mm.
Orificii: 28 mm sau 16 mm dispuse intr-un grila de 100 x 100mm.
Grosimea blatului de lucru: 12mm.
Profil picior: 80 x 80 x 4 mm.
Capacitate 500 kg/picior.
Capacitate totala: 2000 kg.

Accesoriile de fixare nu sunt incluse, ele se comanda separat in functie de cerintele clientului.

Acorda o nota: