0
0

Masina profesionala de curatat Turbo Maxi Professional

Cod produs: TurboMaxiPro

Producător: Cimel SPA

5.892,88 Lei

Fara TVA: 4.952,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 7 zile

Masina de curatat profesionala, destinata curatarii suprafetelor dure.

Echipament destinat curatarii zilnice a suprafetelor dure din restaurante, sali de clasa, magazine de mici dimensiuni etc.

Usor de utilizat, manevrabilitate mare, ideal pentru curatarea si intretinerea zilnica a suprafetelor din parchet din lemn natural, parchet melaminat, gresie, marmura, vinyl, vopsea acrilica, vopsea epoxidica. Datorita periilor si sistemului de uscare incorporat suprafata este curatata si uscata in acelasi timp. Suprafata devine gata de utilizare chiar si dupa o singura curatare.

Turbo Maxi Professional are un rezervor pentru detergent de 8 litri pozitionat pe maner, acest lucru face ca si golirea si umplerea rezervorului sa fie foarte usoara si rapida. Cantitatea de detergent se poate doza cu ajutorul unui buton pozitionat pe manerul masinii, astfel dozarea se va face precis si in cantitatea dorita de utilizator.
Este dotat cu 2 perii rotative, realizate din PVC dur pentru a putea curata eficient pardoselile. Utilizatorul poate modifica inaltimea periilor pentru o curatare mai in profunzime a pardoselilor. Dupa spalare, apa murdara este colectata cu ajutorul a 3 ventilatoare de aspirare si colectata intr-un rezervor transparent - pentru a facilita nivelul apei in rezervorul de colectare.

Sistem dublu de uscare a sprafetei compus din 2 raclete din cauciuc pentru aspiratia lichidului/apei murdare lasand suprafata perfect uscata chiar si dupa o singura trecere.

Detalii tehnice:
- capacitate de lucru 600 m2 /h.
- latimea de lucru 45 cm.
- motor perii 110/120/230V si 50/60 Hz.
- putere motor 640Watts.
- sistem de aspirare cu vacuum, 3 ventilatoare cu o putere de 1000 rpm.
- 2 perii.
- viteaza de rotatie a periilor 550 rpm.
- presiunea de apasare a periilor 13 kg.
- 2 raclete din cauciuc.
- latime racleta 48 cm.
- rezervor detergent de 8 litri.
- rezervor apa murdara de 4 litri.
- greutate 19 kg.
- lungime cablu de alimentare 10 m.
- dimensiuni(fara maner): lungime 56,5 cm; latime 43 cm; inaltime 51 cm.

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie