0
0

Politica de retur

Returul produselor
Daca din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu sunteti multumit de unul din produsele comandate, il poti returna in termen de 30 zile calendaristice. Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie sa completati formularul de retur in cel tarziu cea de-a 30-a zi calendaristica de la data primirii coletului. Formularul de retur il veti primi de la unul dintre reprezentatntii nostrii. Politica de retur se aplica atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Politica de retur extinsa nu afecteaza in nici un fel prevederile OUG nr. 34/2014, ce iti ofera posibilitatea returului in termen de 14 zile de la achizitie si este practic o extensie a acesteia.
Recomandam ca returul sa se efectueze prin serviciul de curierat cu care a fost expediat initial produsul. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de cumparator.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de toate documentele primite la livrare (factura, certificat de garantie, declaratie de conformitate).

Inlocuirea sau rambursarea banilor
Dupa ce formularul de retur a fost trimis, produsul trebuie ambalat si trimis la adresa noastra folosind unul din serviciile de curierat agreate de IntactEco.
Produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie sa se prezinte in forma in care a fost primit. De aceea va recomandam ca in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului.
Nu uitati ca pentru a fi onorat, returul produsului trebuie sa fie insotit de toate documentele primite la livrare (factura, certificat de garantie si declaratie de conformitate).
Costul transportului inapoi la IntactEco este suportat exclusiv de client. In cazul in care returul este trimis cu plata ramburs, IntactEco  isi rezerva dreptul de a scadea costul aferent returului din suma ce urmeaza sa o restituie clientului. Exceptie o fac situatiile in care produsul primit de client difera prin marime/culoare/cod, de produsul comandat pe website. In acest caz, IntactEco se face raspunzator pentru greseala survenita si va suporta costul aferent returului. Inscrieti pe documentul de transport si colet adresa IntactEco completa si numarul de retur primit ca urmare a completarii formularului. Dupa primirea si procesarea returului vei fi contactat de unul din reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile inlocuirii produsului sau metoda de rambursare a banilor.

Banii se pot rambursa doar prin Virament bancar (in contul clientului)

Exceptii si note

Nu se pot returna produse aflate intr-una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  1. Produs adus pe comanda speciala;
  2. Produsul este incomplet, nu mai are ambalajul producatorului sau documentele aferente;
  3. Aparatele care au fost instalate, montate sau folosite;
  4. Haine sau incaltaminte care prezinta urme de purtare sau sunt deteriorate;
  5. Produse ce s-au murdarit ca urmare a neambalarii astfel incat sa fie deteriorate pe durata transportului;
  6. Alte produse care prezinta urme de uzura sau consum.

In cazul in care produsul este returnat si prezinta urme de deteriorare, uzura, zgarieturi, socuri, accesorii sau documente lipsa, ne rezervam dreptul de a accepta produsul si a opri o suma corespunzatoare, suma ce va fi comunicata ca urmare a evaluarii prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza orice retur care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.


Pentru sugestii, va rog nu ezitati sa ne trimiteti un e-mail pe info@intacteco.ro