0
0

Sisteme profesionale pentru sprijinire maluri - Bilndoscavi

Cod produs: Bilndoscavi

Disponibilitate: 15 zile

Opinia clientilor:

0 opinii

Sisteme profesionale pentru sprijinire maluri Bilndoscavi

Sistemul Blindoscavi cu autoafundare a fost creat pentru a oferi o mare siguranță în săpături, oferind în același timp o mare libertate de manevră. Traversele telescopice alunecă în înălțime pe șina de panou și pot fi amplasate până la 1,7 m de fundul excavației.

Cu ajutorul corbelelor Gran Luce putem ridica în continuare traversele până la 2,3 m de fundul săpăturii și astfel să punem țevi de diametru mare.
Sistemul Blindoscavi este modular, respectă standardele UNI și poate fi integrat cu elementele aeriene pentru a securiza excavații cu adâncimi de până la 5 m și lățimi variabile de la 90 cm până la peste 6 m.

Panourile care alcatuiesc sistemul de sustinere a malurilor pot fi conectate prin suprapozare, reusind astfel atingerea adancimii dorite. Componentele standard au lungimea de 2 m si prezinta doua fante spre capete pentru insertia transverselor. Transversele sunt disponibile in 3 modele cu lungimi diferite, astfel obtinandu-se latimea dorita.

Dupa stabilirea dimensiunilor dorite, panourile se introduc in sant cu ajutorul unui utilaj. Panourile sunt prevazute cu cleme pentru ancorare, acest lucru asigurand un transport usor si sigur cu ajutorul unui excavator.
Sistemul este diferentiat de celelalte modele datorita faptului ca pentru anumite tipuri de soluri (slab coezive) este permisa presarea modulului alternativ stanga-dreapta, fata-spate, introducandu-se astfel panourile in adancimi de 30-40 de cm, se excaveaza intre panouri si se repeta operatiunea pana se ajunge la adancimea dorita.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE SISTEMELOR DE SUSTINERE A MALURILOR:

  • SiGURANTA IN EXPLOATARE – sistemul respecta cele mai severe norme de prevenire a accidetelor.
  • ESTE FOARTE PRACTIC – pentru utilizarea acestui sistem este nevoie doar de un excavator si doua persoane.
  • PRODUCTIVITATE – in acelasi timp cu excavarea se realizeaza santuri protejate.
    • atentia cu care a fost fabricat acest echipament garanteaza respectarea celor mai severe norme de siguranta
Acorda o nota:

Din aceeasi categorie