0
0

Termeni si conditii

Dispozitii Generale

www.intacteco.ro si marca comerciala IntactEco apartin persoanei juridice SC Eco Industry Solutions SRL, societate cu capital 100% romanesc, cu sediul social in jud. Mures, Targu Mures, str. Cutezantei nr 83, ap. 20, cod postal 540455; inregistrata la Registrul Comertului cu nr J26/185/2017, avand CUI RO37048709, cont bancar RO72RNCB0193157567400001 deschis la BCR Sucursala Centrala Targu Mures. Date de contact: tel - 0265 311 130; fax 0265 311 130; email: info@intacteco.ro

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului intacteco.ro, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.
intacteco.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Drepturi de autor
Continutul site-ului intacteco.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - reprezinta proprietatea SC Eco Industry Solutions SRL  si a furnizorilor sai; folosirea fara acordul nostru a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Despre stocuri si termene de livrare
IntactEco nu poata garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, astfel livrarea poate sa dureze pana la 60 de zile lucratoare. Din acest motiv, intacteco.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. In acest caz, clientul va fi instiintat prin e-mail sau fax cu privire la aceasta situatie si la modalitatile de rezolvare a acesteia.

Dispute si conflicte
Se doreste rezolvarea pe cale amiabila a oricarei neintelegeri aparute intre intacteco.ro si clienti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de compententa instantelor romanesti.
ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA: NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA CU PRIVIRE LA IMAGINILE PRODUSELOR AFISATE PE SITE SAU CU PRIVIRE LA NECONCORDANTELE VIZAND CARACTERISTICILE TEHNICE SPECIFICATE DE PRODUCATOR; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACEŢI SI/SAU O FACEŢI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; NU SUNTEM RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTĂ SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SITE-LUI.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, acestea avand valoarea unui contract valabil incheiat.

Politica de confidentialitate
Pe data de 25 mai a intrat în vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (GDPR)
Comapania noastră se angajează să protejeze datele personale ale clienților săi.
Datele prelucrate sunt: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare a produselor comandate, contul bancar (doar în cazul în care doriți să returnați un produs și să vă fie returnată suma într-un cont bancar).

Datele dumneavoastră sunt accesate doar de persoanele din cadrul companiei și de anumiți colaboratori ai săi. Nu transmitem și nu vindem datele dumneavoastră unor terți din afara companiei în scopuri de marketing. Partajăm anumite date către afiliați sub incidența unui contract. Toate companiile care acționează în numele nostru sunt obligate contractual să păstreze datele personale pe care le furnizam și să le folosească doar pentru a presta serviciile pe care le solicităm să le îndeplinească (firme de curierat, firme care prestează servicii bancare).

Folosim datele pe care le-am colectat despre dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile noastre (pentru confirmarea comenzilor, expedierea și facturarea lor, furnizarea de informații asupra comenzilor sau produselor) și informații despre serviciile noastre (newslettere).

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să scrieti la adresa de e-mail info@intacteco.ro și vom reveni cât mai rapid cu un raspuns la solicitarea dumneavoastră Toate cererile trebuie să fie semnate și datate.

Există posibilitatea unor actualizări ale Policitii de confidențialitate. De asemenea clienții vor fi notificați personal în cazul unor modificări semnificative.

In cazul in care nu doriti sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti refuza oricand primirea acestora.
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, intacteco.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.
intacteco.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii va rugam sa ne contactati.

Accesul la informatiile de pe site
Gagaranta tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul nostru si nu le conferim drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC fara acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Intacteco.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit,  fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
intacteco.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv,  intacteco.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.intacteco.ro acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

Despre comenzi nevalide
Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de intacteco.ro. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul conform comenzii trimise. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.
Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura fata de intacteco.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi de la acelasi client.

Raspundere 
www.intacteco.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

Legislatie privind comertul electronic pe care societatea o respecta:

  1. Legea comertului electronic - in vigoare ( legea 365/2002 cu modificarile aduse prin Lege 121/2006)
  2. Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta - in vigoare ( OG 130/2000 cu modificarile aduse prin legea 51/2003 si legea 373/2007)
  3. Ordonanta nr. 85 din 19 august 2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare (Versiunea actualizata prin modificarile aduse de Legea 399/2004 si Legea 363/2007)
  4. Legea 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic
  5. Legea 365/2002 privind comertul electronic
  6. Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
  7. Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  8. Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  9. Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC - http://www.anpc.gov.ro/

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - Legea nr. 677/2001 , Directiva 95/46/EC

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Achizita oricarui produs de pe site-ul www.intacteco.ro va obliga la respectarea termenilor si conditiilor mentionate.