0
0

Gama de ciocane de foraj Halco

Oferta noastra de ciocane de foraj cuprinde urmatoarele produse:

Gama MACH 
Acest produs si-a demonstrate eficacitatea in cei 35 de ani de cand se afla pe piata. Conceput pentru toate tipurile de foraje dar exceleaza in forajele suprasolicitante datorita frecventei inalte cu mai putina energe utilizata in particular pentru zone cu substrat instabil. Acest tip de ciocan de foraj poate fora gauri de mai mici dimensiuni decat gama standard. Acest produs este ideal pentru aplicatii de inginerie civila.

Gama GP
Ciocanele de foraj din gama GP sunt cele mai performate produse pentru cele mai dificile conditii. Designul robust al ciocanului imbunatateste dramatic performantele de forare cand se utilizeaza sub o coloana de apa. Instalatie de soc construita in interiorul ciocanului permite sondorului sa optimizeze volumul de aer prin ciocan pentru a optimiza evacuarea. Aceste ciocane de foraj sunt potrivite pentru operatiuni la presiuni de pana la 30 de bar. (435 psi)

Gama DOMINATOR
Gama dominator este varful performantei produselor Halco Rock, sunt ideale pentru utilizarea la presiuni mari in aplicatii blast-hole (gauri de puscare). Design-ul este simplu cu doar cateva componente care faciliteaza service-ul si intretinerea acestora.

Gama RC 
Produsele "reverse circulation" (RC) au fost concepute pentru a oferii maxim de performanata in exploatare si control al calitatii. Spre deosebite de ciocanele de foraj standard "Down to hole" DTH produsele RC, aduc piatra forata inapoi la suprafata prin canalele interioare ale ciocanului si a sirurilor de foraj. Geologistii din intreaga lume isi pun increderea in Halco RC pentru ajutorul oferit in prospectare si identificarea litologiilor minerale. Intregul adaptor permite accesul usor la cilindrii de mostre. Performanta imbunatatita provine dintr-un design simplu care reduce procedurile de intretinere complicate si reduce costurile si timpul de forare.

  • VA GARANTAM CA AVEM O SOLUTIE PENTRU ORICE PROVOCARE!

PRETUL DE 0,00 RON NU ESTE PRETUL REAL AL PRODUSELOR, PENTRU UN PRET EXACT SI CAT MAI CORECT CONTACTATI DEPARTAMENTUL DE VANZARI

 

Nu sunt produse în această categorie.