0
0

Despre noi

Echipamente de protectie, solutii industriale, produse pentru reabilitari conducte, sisteme de management al deseurilor, solutii pentru depozitare, mobilier si utilaje industriale, instrumente de masurare, solutii pentru intretinerea drumurilor si soselelor, robineti, pompe, solutii de santier sunt cateva din categoriile de produse pe care le gasiti in ofera noastra.

Va oferim o gama foarte larga de solutii industriale incepand de la simple sisteme de asamblare pana la proiectare si dotare hale industriale de productie. Suntem in legatura cu peste 40 de furnizori din diferite domenii de activitate iar gama noastra de produse creste de la o zi la alta, fiind in momentul de fata de peste 12.000 de produse, deci indiferent ce solicitare, va putem oferii o solutie.

Furnizori de succes cu istorie si experienta in industrie:

       .     .                        

 

Absorbanti industriali
Distribuim la nivel national cea mai larga gama de produse destinate prevenirii contaminarii mediului, produse ai celor mai mari furnizori europeni. Oferta noastra contine peste 800 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimica, industria alimentara, industria petroliera, a gazelor naturale, sanatate si mediu. Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substante chimice, combustibili, lubrifianti, oferim solutii pentru orice domeniu. Baraje absorbante, lavete absorbante, granule cu absorbtie ridicata, absorbanti ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de interventie rapida si preventie.
Transportul produselor comandate este GRATUIT pentru comenzi de minim 300 RON, pentru ca stim cat de importanta este livrarea la timp a produselor noastre, de aceea indiferent de locatia Dvs, produsele comandate vor ajunge in cel mai scurt timp.

Serviciile noastre:
Consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru alegerea produselor care se potrivesc domeniului Dvs de activitate, profesionisti care se vor ocupa de comanda Dvs de la primul telefon sau email pana la livrarea propriu-zisa.