0
0

Cum comand

Toti clientii care aleg sa comande produsele de pe site-ul www.intacteco.ro se obliga respecte Termenele si conditiile publicate in acest site. 

Crearea contului

Iti recomandam crearea unui cont pentru a simplifica comanda. Daca nu doresti crearea unui cont poti sari peste acest proces.
Pentru crearea unui cont nu trebuie decat sa completezi formularul cu nume de utilizator, adresa ta de e-mail si o parola. Din moment ce ti-ai activat contul vei initia mai repede comenzile pe web-site-ul nostru si vei castiga timp.
 
Alegerea produselor
Pentru a gasi produsul dorit, aveti mai multe posibilitati:
- vizualizati meniurile din stanga si apoi submeniurile aferente pentru produsele de interes
- in fereastra CAUTARE, aveti posibilitatea sa introduceti un cuvant sau codul produsului, generandu-se astfel o lista de produse aferente acelui cuvant introdus.
Prin selectarea produsului, se genereaza o noua fereastra cu toate detaliile privind acel produs.
Dupa gasirea produsului dorit puteti alege sa il adaugati in cosul de cumparaturi prin simpla apasare a butonului Adauga in Cos, asta dupa ce v-ati asigurat ca ati selectat si cantitatea dorita din acel produs.
 
Cosul de cumparaturi
Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite trebuie sa accesati Cosul de Cumparaturi. Aici puteti modifica cantitatea, puteti estima costurile de livrare sau puteti folosi un cupon de reducere.
Daca ati terminat de revizuit cosul de cumparaturi, urmeaza sa plasati comanda sau sa platiti produsele selectate prin platforma Netopie mobilPay.
 
Confirmarea comenzii
In acest pas iti va fi solicitat fie sa te autentifici in contul de client, fie sa finalizati comanda fara crearea unui cont.
 
Daca sunteti la prima comanda, in continuare va trebui sa introduceti datele necesare pentru facturare si livrarea comenzii. Urmeaza modalitatea de livrare si modalitatea de plata. Puteti plati folosit card bancar, prin transfer bancar sau cash la livrarea produsului (ramburs)
 
Apasa-ti Trimite Comanda si cam asta e tot. Noi am primit comanda dumneavoastra si urmeaza sa va contactam in scurt timp pentru confirmarea comenzii.

Comenzile ferme se pot trimite in scris pe e-mail, fax, formular de comanda sau prin utilizarea cosului de cumparaturi de pe web-site-ul intacteco.ro

Formularul de comanda 
Daca ati gasit produsul dorit, cereti formularul de comanda printr-un email la vanzari@intacteco.ro , office@intacteco.ro .
Odata primit formularul de comanda este necesar completarea lui cu datele dumneavoastra de facturare, adresa de livrare si un numar de telefon unda veti putea fi contactat de unul dintre agentii nostrii, pentru eventuale intrebari sau nelamuriri.

Extrem de important ! 
Verificati corectitudinea datelor de facturare, de livrare si a altor informatii pe care le considerati ca fiind necesare pentru a fi contactati in vederea confirmarii si livrarii produselor.

Transmiterea comenzii ferme
Comanda ferma se va transmite doar prin email catre vanzari@intacteco.ro, office@intacteco.ro. Pentru a nu exista si a evita neintelegeri ulterioare, comenzile sau modificarea acestora, efectuate telefonic nu se accepta. Telefonic puteti cere detalii, fise tehnice, poze ale produselor si daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele sau servicile noastre.

Confirmarea comenzii 
Dupa lansarea comenzii ferme, veti fi contactat de unul din reprezentanti nostrii prin e-mail sau telefon privind disponibilitatea produselor si a termenului de livrare.
Dupa confirmarea produselor de catre dumneavoastra, in functie de valoarea produselor si complexitatea comenzii, veti primi o  factura proforma pentru care aveti un termen maxim de 5 (cinci) zile pentru a efectua plata in contul firmei.  Datele firmei sunt inscrise clar in factura proforma.
In cazul depasirii termenului de plata,  factura proforma si comanda lansata de client pot devenii nule, in acest caz se reia din nou procedura de completare a unui formular de comanda si generarea unui noi facturi proforme.