0
0

Plata si livrare

Toate preturile afisate in cadrul acestui web-site sunt exprimate in RON si nu contin TVA!

Modalitati de plata

Exista 4 (patru) modalitati de plata: Plata On-line prin platforma Netopia mobilPay, Ramburs, OP (ordin de plata) si perceprea unui Avans care este stabilit impreuna cu unul dintre agentii de vanzari, in functie de produse si valoarea acestora.

Plata On-line cu card bancar - In cadrul magazinului nostru online se pot efectua plati cu cardul personal sau al firmei, tranzactia in siguranta deplina fiind facilitata de Netopia mobilPay.
Sistemul de plati accepta carduri Visa si Mastercard eliberate in Romania, atat cele de tip debit, cat si cele de tip credit. Plata online cu cardul bancar se poate realiza indiferent de valoare.

Plata Ramburs – se realizeaza pentru comenzi mai mici sau egale cu 350 RON, TVA inclus. Plata se face in lei, cu numerar si integral la primirea coletului, catre curierul care efectueaza livrarea. Curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma incasata. In colet veti gasi factura fiscala in original si eventuale documente: certificate de garantie, manuale de utilizare si intretinere, certificat de provenienta (depinde de tipul produsului).

Plata prin OP (ordin de plata) – se realizeaza pentru comenzi mai mari de 350 RON, TVA inclus. Plata se va face in lei si doar in contul IBAN al companiei noastre, care va fi  furnizat de catre reprezentantii nostri prin factura proforma.
IMPORTANT! Livrarea produselor prin aceasta metoda de plata se va realiza doar dupa confirmarea de catre banca a platii efectuate de catre dumneavoastra.

Plata cu perceperea unui avans -  aceasta metoda de plata se accepta doar in anumite cazuri si doar pe baza unui contract incheiat intre doua societati comerciale si client. Termenii acestui contract se vor stabilii de comun acord cu persoane din conducerea companiei noastre si reprezentantii clientului.

Penalitati pentru neplata facturilor la termen - societatea noastra percepe penalizari de 1% pe zi din valoarea soldurilor neachitate plus dobanda legala.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse eronat in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Livrarea produselor 
Produsele se livreaza in general in termen de 1 pana la 90 zile lucratoare de la data platii, in functie de tipul produselor comandate, unii furnizori avand fabricile de productie in zone precum China, Vienam, Suedia, etc. Societatea se obliga sa isi indeplineasca obligatiile contractuale in termen de cel mult 60 de zile lucratoare de la data la care consumatorul a transmis comanda iar termenul uzual fiind de 7-15 zile lucratoare, cu excepţia cazului în care partile au convenit altfel. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a incasat ca plata trebuie rambursate de comerciant in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 60 de zile de la data notificarii clientului.

Termenul de livrare este specificat clar in factura proforma, in functie de disponibilitatea produselor.
Livrarea se realizeaza prin serviciile de curierat partenere ( Fan Courier, Nemo Express, Urgent Curier, etc.) sau la solicitarea expresa din partea clientului a unui alt serviciu de curierat, cu acordul companiei noastre.
Clientul poate opta pentru a-si asigura transportul produselor prin mijloace proprii.
In cazul in care, clientul isi asigura transportul produselor optand pentru curierul propriu sau alte mijloace proprii de transport, societate noastra nu isi asuma nici o obligatie in acest sens, atat financiara cat si logistica.

IMPORTANT! Plata transportului este *GRATUITA  pentru comenzi de peste 300 RON in limita de greutate si dimensiuni.
*NU sunt incluse produsele care se livreaza pe paleti sau/si dimensiuni non-standard.

Pentru comenzi de pana la 300 RON se achita taxele de curierat rapid (Fan Courier), taxele pot fi diferite in functie de curieratul rapid ales, in medie plata pentru un colet este de aproximativ 25 ron.

Livrarea gratuita a produselor se efectueaza numai in localitatile cu sedii ale curieratului Fan Courier.

Receptionarea produselor
Clientul confirma receptia produselor prin e-mail, in termen de maxim 48 h de la primirea coletului. Unul dintre reprezentantii IntactEco va contacta clientul pentru a verifica stadiul de conformitate a comenzii livrate.
Va rugam verificati produsele primite, atat calitativ cat si cantitativ.
In caz de neconcordante cu comanda realizata, va rugam contactati serviciul Relatii cu Clientii la adresa de email: info@intacteco.ro
Toate produsele sunt livrate impreuna cu factura fiscala, declaratie de conformitate, certificat de calitate - garantie.