0
0

GDPR

Pe data de 25 mai a intrat în vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (GDPR) astfel:
Comapania noastră se angajează să protejeze datele personale ale clienților săi.
Datele prelucrate sunt: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare a produselor comandate, contul bancar (doar în cazul în care doriți să returnați un produs și să vă fie returnată suma într-un cont bancar).

Datele dumneavoastră sunt accesate doar de persoanele din cadrul companiei și de anumiți colaboratori ai săi. Nu transmitem și nu vindem datele dumneavoastră unor terți din afara companiei în scopuri de marketing. Partajăm anumite date către afiliați sub incidența unui contract. Toate companiile care acționează în numele nostru sunt obligate contractual să păstreze datele personale pe care le furnizam și să le folosească doar pentru a presta serviciile pe care le solicităm să le îndeplinească (firme de curierat, firme care prestează servicii bancare).

Folosim datele pe care le-am colectat despre dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile noastre (pentru confirmarea comenzilor, expedierea și facturarea lor, furnizarea de informații asupra comenzilor sau produselor) și informații despre serviciile noastre (newslettere).

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să scrieti la adresa de e-mail info@intacteco.ro și vom reveni cât mai rapid cu un raspuns la solicitarea dumneavoastră Toate cererile trebuie să fie semnate și datate.

Există posibilitatea unor actualizări ale Policitii de confidențialitate. De asemenea clienții vor fi notificați personal în cazul unor modificări semnificative.
In cazul in care nu doriti sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti refuza oricand primirea acestora.
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, intacteco.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.
intacteco.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii va rugam sa ne contactati.