0
0

Garantie produse

Toate produsele realizate si comercializate de IntactEco  beneficiaza de garantie in depozitare si/sau utilizare ( in functie de specificul fiecarui produs), conforme cu legislatia in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor externi.

Cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de Garantie impreuna cu factura/chitanta originala de cumparare a produsului.

Perioada de garantie acordata pentru produsele mentionate de factura/chitanta de cumparare decurge de la data cumpararii. Cu exceptia viciilor ascunse (material si/sau manopera), garanţia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor, precum si asupra tuturor subansamblelor care intra in componenta produselor achizitionate (cablu de alimentare, perii colectoare, sisteme de prindere a accesoriilor, mandrina, carcasa, etc. pentru scule electrice sau garnitura de taiere - lant, lama, pinion antrenare, filtre de aer si benzina, frana de lant, ansamblu demaror, etc, pentru scule pe benzină) care se uzeaza ca urmare a utilizarii normale a produselor.

GARANTIA NU SE APLICA IN URMATOARELE SITUATII:

  • Nerespectarea instructiunilor de folosire
  • Repararea efecuata de o persoana neautorizata
  • Folosirea de piese contrafacute
  • Folosirea neglijenta a produsului
  • Instalarea inadecvata a a aparatului

Produsele sunt noi si sunt importate atat din Comunitatea Europeana, cat si din spatiul extra-comunitar cu respectarea tuturor standardelor europene de tip EN privind sanatatea si securitatea muncii.
Produsele sunt conforme cu cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate ale Directivei Europene 89/686/CEE si satisfac prevederile HG nr. 115/2004.

Pentru fiecare factura fiscala emisa de IntactEco este anexat un certificat de garantie, cu mentiunea la fiecare produs in parte privind termenul de garantie atat in depozitare, cat si in utilizare.
Certificatul de garantie constituie atestarea legala a indeplinirii conditiilor de calitate de catre produsul livrat, corespunzator scopului pentru care a fost executat.
Garantia produselor in depozitare si/sau utilizare este valabila doar cu respectarea conditiilor de utilizare mentionate in instructiunile de folosire, care insotesc fiecare produs livrat de IntactEco. 

Nerespectarea conditiilor de utilizare mentionate in instructiunile de folosire, care au condus la deteriorarea produsului duc la anularea garantiei. Factura fiscala si certificatul de calitate - garantie trebuie pastrate in mod obligatoriu pe toata perioada garantiei. 

Orice reclamatie trebuie insotita de certificatul de calitate - garantie si mentionata pe info@intacteco.ro. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa info@intacteco.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.