0
0

Banca pentru vestiar, model STADIUM

Cod produs: 237021

Producător: Aj Products

3.320,10 Lei

Fara TVA: 2.790,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 7 zile

Banca pentru vestiare, cadru metalic, lemn HPL  laminat si cuier inclus. Lungime 2 metri.

Banca este realizată din laminat de înaltă presiune (HPL) rezistent, cu grosimea de 25 mm și poate rezista la sarcini excesive, deci este potrivită, de exemplu, pentru vestiarele cluburilor sportive. Poti aseza banca in mod clasic pe perete sau sa o asezi in spatiul camerei. Vă recomandăm să combinați băncile cu dulapuri pentru a obține o amenajare completă și modernă a dressing-ului dumneavoastră.

Mobilierul nostru de garderobă are un design simplu, dar execuția sa este de înaltă calitate. Construcția solidă este foarte durabilă și poate rezista cu ușurință la sarcini zilnice intensive. Cadrul bancului este sudat din tuburi de oțel cu un strat de pulbere neagră. În plus, fiecare bază este întărită cu armătură transversală pentru o mai mare stabilitate. Suprafața de șezut, spătarul și cuierul sunt realizate din laminat de înaltă presiune de culoare gri. 

Există nenumărate combinații și aranjamente diferite în acest caz. Cu un design foarte simplu, dar  foarte robust, in ciuda utilizării zilnice, ansamblul vă va servi mult timp.

Structura este realizată din tuburi masive de oțel cu un strat de pulbere durabil. Pentru o stabilitate sporită, există bretele între picioarele băncii.

Compartimentele sezutului, spatarului si cuierului sunt realizate din lemn de pin lacuit. Cârligele galvanizate oferă mult spațiu pentru agățat haine, prosoape, genți, rucsacuri etc.

Detalii tehnice:

Inaltime scaun: 430 mm.
Lungime: 2000 mm.
Inaltime: 1600 mm.
Adâncime: 400 mm.
Culoare: Gri.
Material: HPL.
Culoarea scheletului: negru.
Material schelet: oțel.
Numar de carlige: 12.
Numărul recomandat de persoane necesare pentru asamblare: 1.
Timp estimat de asamblare/persoana: 20 min.
Greutate: 45,25 kg.
Asamblare: Se livreaza dezasamblat.
Testat: EN 16139:2013, EN 16121:2013+A1:2017, EN 1022:2018.

Acorda o nota: