0
0

Bariera modulara pentru lucrari Neos Red

Cod produs: B0020VN

Producător: Vanderline

262,99 Lei

Fara TVA: 221,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 7 zile
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 40

Bariera modulara pentru lucrari - Neos Red

Gard modular fabricat din PVC pentru imprejmuire zone de lucrari, foarte rezistent, transport si imbinare foarte usoara.

Barierele "Neos" din PVC (bariere rutiere U-20, bariere de siguranță rutieră, bariere de sănătate și siguranță) se numără printre cele mai calitative bariere de pe piata europeana. Acestea se caracterizează printr-o înaltă calitate a lucrării și o gamă largă de aplicații. Aceste garduri de protecție temporare sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), ceea ce le face extrem de durabile.

Acestea reprezintă o soluție excelentă pentru entitățile din diverse industrii care abordează în mod responsabil problema sănătății și securității la locul de muncă.
Barierele Neos - la fel ca toate barierele de protecție din PVC din oferta noastră - sunt foarte ușor de asamblat și demontat. Pot fi ușor transportate și depozitate.

Sunt ideale pentru asigurarea tuturor tipurilor de lucrări de instalare și intervenție, de ex. la îndepărtarea apei și canalizării, încălzirea sau defectele de energie. Datorită utilizării unei benzi de avertizare albe și roșii, barierele Neos pot fi utilizate pentru lucrări de drumuri ca bariere U-20. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a desemna căi de comunicație înlocuitoare pentru pietoni și pentru a marca locuri periculoase sau temporar excluse de la utilizare (săpături, guri de vizitare).

Date tehnice:

- dimensiuni: 205 x 101 h x 5 cm
- greutate: 12 kg

- benzi reflectorizante pentru cresterea vizibilitatii in trafic
- posibilitate de interconactare pe teren cu denivelari sau diferenta de nivel
- culoare standard:  portocaliu

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie