0
0

Covor absorbant industrial - antistatic

Cod produs: ORPLA 10040

Producător: Happy End

2.709,63 Lei

Fara TVA: 2.277,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
Disponibilitate: 2 - 4 zile

Covor absorbant hidrocaburi antistatic

- foarte rezistent, impermeabil utilizat in special in zonele dintre sinele de tren sau in canalele de repratii din service-uri. 

Covorul aparține liniei de produse STANDARD . Covorul este un mijloc foarte eficient de a capta picăturile care apar pe o suprafață mare. Protejeaza podeaua de sub utilaje sau in coridoarele frecventate, previne formarea suprafetelor alunecoase in cazul scurgerilor de lichide periculoase. Livram rola de covor in dimensiuni de 100 cm x 40 m . 

AVANTAJE
Datorită volumului intern mare al țesăturii și suprafeței mari a microfibrelor, acest sorbent are o capacitate mare de sorbție.

GROSIME SORBENT TEXTIL
Sorbantul ușor este o țesătură cu o greutate și o grosime a suprafeței mai mici. Îl poți folosi foarte bine în caz de picături sau în operațiuni cu o sarcină mai mică sau cu risc mai mic de scurgeri mari de lichide periculoase.

PROIECTAREA SORBENTULUI TEXTIL
Covorul este excelent pentru acoperirea unei suprafețe mari, de exemplu sub mașini sau pe coridoare aglomerate. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

PROPRIETATI ANTISTATICE
Acest tip special de sorbant se caracterizează printr-o rezistență redusă la suprafață de la 10 11 la 10 13 Ω. Pentru comparație, prezentăm valoarea rezistenței de suprafață a unui sorbent de ulei standard, care este 10 16 Ω .
Deoarece rezistența la suprafață a absorbanților antistatici este redusă cu 3 ordine de mărime, aceasta reduce posibilitatea formării nedorite a sarcinii statice la suprafață.
Prin urmare, este potrivit pentru operațiuni în care acest risc trebuie eliminat. Chiar și cu aceste valori de rezistență la suprafață menționate mai sus de 10 11 până la 10 13 Ω, sorbentul este și uleios și poate fi utilizat pentru îndepărtarea selectivă a uleiurilor din apă.  

UTILIZARE
Absorbenții de uleiuri textile sunt destinați absorbției de uleiuri, benzină, motorină, solvenți și alte lichide pe bază de petrol. Datorită proprietăților lor hidrofobe, sunt folosite pentru a separa selectiv substanțele petroliere de la suprafața apei.
De asemenea, sunt utilizate în operațiuni de depozitare, producție sau reparații pentru a preveni scurgerea de substanțe petroliere sau pentru a rezolva o situație de urgență în cazul unei scurgeri bruște a acestor lichide.

Utilizarea acestor adsorbanți vă va asigura:

curatenie si ordine la locul de munca
securitate mai mare a locului de muncă
îndeplinirea cerințelor legislației privind protecția mediului
PERFORARE
Perforația face posibilă ruperea piesei de țesătură necesară și o mai bună utilizare a suprafeței sorbantului. În acest sorbent ORLPA 10040, perforația transversală, longitudinală poate fi adaptată la nevoile unui anumit loc de muncă, de exemplu pentru a acoperi suprafețele neuniforme cu acesta.

Caracteristici:

- previne contaminarea zonelor cu uleiuri sau hidrocaburi 
- foarte rezistent, capacitate de absorbtie foarte ridficata 
- stratul impermeabil previne scurgerea substantelor in pamant 
- poate fi utilizat perioade indelungate de timp in exterior 
- 100 cm x 40 m
- absorbtie 144 litri/rola

Acorda o nota: