0
0
-19%

Gard mobil organizare santier cu suport beton

Cod produs: MOBIL RC

Producător: Salvada

298,69 Lei (-19%) 239,19 Lei

Fara TVA: 201,00 Lei

Opinia clientilor:

4 opinii
Disponibilitate: 7 zile
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 30

Gard mobil organizare santier cu suport beton si doua cleme de rigidizare 

Setul este compus din gard metalic + suport beton + 2 buc cleme de rigidizare + si livrarea la adresa Dvs! Doar 11,5 EUR/ml.

Utilizat pentru delimitarea temporara a zonelor de constructii, parcari etc. Pretabil si pentru delimitarea diferitelor zone ale santierului sau pentru delimitarea fata de spatiul public a santierului. Combinat cu plase de protectie opace de culoare verde sau neagra asigura si o protectie vizuala a zonelor de constructii.

ROUNDTOP - un element al sistemului de împrejmuire de construcție care este utilizat pentru a securiza șantierul de construcție și alte spații cu acces limitat în care nu este posibilă sau necesară crearea unei infrastructuri permanente de împrejmuire. Acestea pot fi combinate cu toate tipurile de sisteme temporare și complete disponibile în oferta noastră.

Gardul este realizat dintr-un cadru tubular oval cu plasă de oțel. În acest design, partea superioară a cadrului este realizată dintr-o singură secțiune de țeavă îndoită (mai degrabă decât sudată ). Datorită acestei proceduri, se obține o formă ovală a gardului (top rotund).

Profilele ovale (ROUNDTOP) au o structură excepțional de durabilă. Raport calitate pret foarte bun.

De asemenea se pot utiliza pentru delimitarea zonelor in cadrul concertelor sau evenimentelor artisice, evenimentelor sportive, concerte in aer liber ce trebuie delimitate si securizate.

Tub de otel de calitate superioara realizat din material cu grosimea minima a peretelui de 1,5 mm in tubulatura, gratar si tuburi sudate in interiorul cadrului, fara margini ascutite sau fire proeminente si alte accesorii extinse.

Detalii tehnice gard organizare santier:

- otel galvanizat.
- dimensiune: 350 x h 200 cm.
- diametru fire: 3,5 mm.
- dimensiuni ochiuri: 12 x 25 cm.
- pretul afisat include suportii de beton, clemele de prindere.

* cantitatea minima reprezinta un pachet standard.

⇒Pentru varianta ECONOMICA click aici: Gard mobil imprejmuire santier.

 

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie