Aparate de sudura - LORCH seria MicroMig

Aparate de sudura - LORCH seria MicroMig

Disponibilitate:2 - 3 zile
0,00LEI
Producător: Welding&Welder UK
Cod produs: MicroMig
Preturile afisate nu contin TVA.

Descriere

Aparate de sudura din seria Seria LorchMig

sunt invertoare de ultima generatie, construite in tehnologia MICOR, fapt ce le asigura o mare stabilitate si o foarte buna acuratete a parametrilor de sudare. 
Respecta cerintele standardului EN1090.
Varianta  MicorMIG-Basic are programe pentru sudarea otelului carbon cu sarma plina sau tubulara si gaz de protectie amestec de argon si CO2 sau CO2 100% si permite reglarea dinamicii arcului in 3 trepte pentru o patrundere optima. 
Variantele MicorMIG BasicPlus si  MicorMIG-ControlPro au in plus control Synergic, precum si un reglaj mai fin al dinamicii arcului. Optional, pe aceste variante se pot instala programe pentru sudarea otelurilor inoxidabile, sudarea aluminiului, brazarea MIG, sudarea cu electrod invelit, sudarea TIG. De asemenea,  se poate instala programul SpeedARC - procedeu de sudare orizontala, cu sarma plina, fara stropi, a otelurilor  slab aliate si inox cu cresterea vitezei de sudare cu pana la 30 %.

SpeedArc - sudare tabla cu o grosime de 15mm intr-un singur strat; sudare intr-un rost ingust, pana la 50mm lungime capat sarma; patrundere mult mai buna fata de celelalte procedee; unghiuri de sanfrenare mult mai mici.

3 variante diferite:
Basic: reglarea continua a curentului de sudare; afisarea tensiunii si a curentului; functie de umplere a craterului final si reglarea dinamicii arcului pe 3 nivele
BasicPlus (in plus fata de Basic):

*Pretul afisat nu este pretul electiv al produsului, pentru oferta contactati departamentul vanzari.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: