Pompe peristaltice Fluimac

Pompe peristaltice Fluimac

Pompe peristaltice Fluimac

Disponibilitate:Pre-comanda
0,00LEI
Producător: Elipse
Cod produs: MP-3035
Preturile afisate nu contin TVA.

Descriere

Funcționarea pompei peristaltice este obținută prin intermediul unui "presiune de alunecare", care acționează asupra unui tub flexibil; 
Presiunea menționată este exercitată de către niște role, montate pe un suport, care se rotesc paralel cu o axă.

Mișcarea de rotație lenta a suportului purtător de role este transmisa de către motorul cu viteze în două sau trei trepte, la 35, 86 sau 141 rot / min., Echipată cu un motor MEC-56 electric de la 0,09 kW la 1450 rot / min, serviciu continuu .

Piesele mecanice sunt prelucrate pe un strung pentru a obține o precizie ridicată și calibrate individual în timpul asamblării și testarea ulterioară pentru distribuirea uniformă a presiunii asupra tubului-membrană, asigurându-se astfel o autoamorsare perfectă și durabilitate sporită a tubului.

Tuburile NORTON sunt extrudate cu o precizie ridicată, pentru a preveni ocluzia și randamentul volumetric redus. curățare și întreținere ușoară.

Înălțimea max. de admisie: aproximativ 8 m cu țeavă până la Ø 12,7 mm, și aproximativ 6 metri cu tub Ø 15,9 mm. 
max. permis pentru conducta: 1.4 kg / cm2. Max. 60ºC.

Aceste pompe sunt capabile de pomparea lichidelor vâscoase cu particule în suspensie, fără a suferi nici un prejudiciu. Țineți lichidul în pas, pentru a preveni refluxul lichidului și efectul "capcana". Abilitatea de a lucra pe uscat și pentru a inversa direcția de rotație. Regimul de 35 rot / min. Este potrivit pentru lichide foarte vâscoase (polielectrolit).

* pretul afisat nu este pretul efectiv al prodului, pentru o oferta completa solicitati informatii departamentului vanzari

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: