Rezervoare subterane pentru stocare de motorina

Rezervoare subterane pentru stocare de motorina

Disponibilitate:Pre-comanda
0,00LEI
Producător: Demo-Serbatoi
Cod produs: UND5000
Preturile afisate nu contin TVA.

Descriere

Rezervoare subterane pentru motorină, uleiuri vegetale, hidrocarburi

cu un singur perete sau cameră dublă pentru instalațiile de depozitare și distribuție a carburanților.

Rezervoarele subterane sunt în conformitate cu reglementarile D.M.29 / 11/2002. Sunt realizate integral din oțel carbon S235JR, conform normativului UNI EN 10025/93 și sunt asamblate printr-un proces de sudare MIG (intern) și un proces de sudare într-un arc scufundat (extern), executat de personal specializat de înaltă calificare, depus ulterior la un test de rezistență pneumatic și se termină cu un tratament extern cu aplicarea gudronului sau a fibrei de sticlă.

Rezervoarele subterane cu o singură cameră sunt prevăzute cu o pasarelă de 400 mm în diametru cu sistem de prindere superior, sudate sau cu o pasarelă. La cerere pentru rezervoarele cu o singură cameră se pot realiza cu măsurători personalizate, pasarelă personalizată și sistem anti-spargere, tub de emulsie, instalarea și amenajarea serpentinelor interne pentru încălzirea prealabilă (necesare pentru rezervoarele destinate depozitării uleiului vegetal, uleiului diatermic și btz) realizării picioarelor sau șaurilor de sprijin pentru poziționarea rezervorului in pamant.

Rezervoarele subterane cu cameră dublă sunt echipate cu o pasarelă cu combustibil cu o gura de admisie de 520 mm în diametru (tip diesel) cu flanșe superioare cu filet (atașamente standard) sau cu o pasarelă cu pentru gurile de alimentare de 745 mm în diametru.
La cerere rezervoarele cu cameră dublă se pot realiza cu dimensiuni personalizate si capacitati de stocare mai mari decat cele standard.
Capacitatea de stocare standard este cuprinsă între 5.000lt. la 60.000lt, la cerere se pot realiza si rezervoare cu capacitate de stocare pana la 150 000 de litri.

Fiecare rezervor subteran are următoarele documente:
- Certificat de aprobare a unui test final
- Diagrama metrică
Garanție: 2 ani

*pentru o oferta de pret contactati departamentul de vanzari

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: