0
0

Vascozimetru OFITE HTHP

Cod produs: HTHP OFITE

Producător: PigTek
Disponibilitate: In afara stocului

Opinia clientilor:

0 opinii

Atunci cand sunt necesare masuratori la temperaturi extrem de mari sau in conditii de inalta presiune a lichidelor de foraj OFITE HTHP  este solutia perfecta.
Acest sistem complet automatizat determina cu precizie proprietatile reologice ale fluidelor de completare si fluidelor de foraj in termeni de stres de forfecare, viteza de forfecare, timp si temperatura la presiuni de pana la 30.000 PSI (207 MPa) si la temperaturi de pana la 260 ° C
(500 ° F ). Un sistem de racire optional este disponibil pentru acele situatii in care proba de fluid trebuie sa fie racita, mai degraba decat a incalzita, crescand si mai mult flexibilitatea sistemului.
Ca si alte vascozimetre controlate de calculator, vascozimetrul HTHP  are software-ul nostru ORCAD ™ foarte usor de utilizat. Folosind acest software exclusiv, pana si un novice in calculatoare poate opera vascozimetrul HTHP  si totusi sistemul este suficient de versatil pentru cercetare avansata si parametrii de testare exigenti.
Vascozimetrul HTHP foloseste o busola pentru a detecta rotirea unui magnet in partea superioara a ansamblului de torsiune

Marime: 99 × 89 × 119 cm (39" × 35" × 47"inch)
Greutate: 165.6 kg (365 lb)

* pretul afisat nu este pretul efectiv al produsului, pentru un pret exact contactati departamentul vanzari

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie